Professionele accu vloerreiniger

Vergemakkelijk het onderhoud aan de harde vloeren in huis, door voor het gebruik van een moderne accu vloerreiniger te kiezen. Hizero levert zo’n vloerreiniger, welke uniek is door de bionische technologie waarvan deze gebruik maakt. Met de Hizero vloerreiniger is het niet uitsluitend mogelijk hard vuil van de vloer op te nemen; u kunt de accu vloerreiniger ook gebruiken voor het dweilen van een harde vloer. Tijdens het dweilen wordt overtollig vocht direct van de vloer afgenomen om kringen op- of het bol gaan staan van de vloer te voorkomen. Het maakt de Hizero accu vloerreiniger tot een alles-in-één apparaat, waarmee uw vloeren langer mooi blijven!

vloerreiniger kopen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

DSC0139精选修后-scaled-1

Accu vloerreiniger om uw complete huis te reinigen

De krachtige Hizero accu vloerreiniger is het mogelijk alle vloeren in huis in één keer schoon te maken, zonder de accu tussentijds op te moeten laden. Hierbij gaan we uit van een gemiddelde woning. Doordat de vloerreiniger draadloos is, neemt u deze eenvoudig mee naar een eerste etage of zolder in huis. De reeds aangehaalde bionische technologie maakt dat de eerste meters net zo schoon zijn na het gebruik van de accu vloerreiniger, als de laatste meters. Wel zo’n fijn idee!

Voordelen van de Hizero accu vloerreiniger

Een Hizero accu vloerreiniger biedt nog meer voordelen. Denk bijvoorbeeld ook aan het feit, dat hard- en vochtig vuil in twee compartimenten, los van elkaar wordt opgeslagen. Op deze manier voorkomt u dat er een vervelende, stinkende massa ontstaat in het reservoir. Daarbij werkt de accu vloerreiniger zonder zuiging, wat het voordeel biedt dat ons apparaat veel minder geluid produceert dan veel andere stofzuigers. Terwijl uw partner aan het werk is of uw kinderen studeren, gaat u met de Hizero accu vloerreiniger door de woning.

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove