Het Hizero 14 dagen retourbeleid

We willen dat u te allen tijde blij bent met uw product en met de service die u van ons ontvangt. We begrijpen hoe belangrijk het is voor onze klanten om te weten dat ze in goede handen zijn. Daarom moedigen we u actief aan om, op elk moment voor, tijdens of zelfs nadat u uw aankoop heeft gedaan de telefoon te pakken en te profiteren van ons vriendelijke advies en onze expertise. Ons doel is om ervoor te zorgen dat het product absoluut geschikt voor u is. Soms gebeuren er dingen waardoor je een aankoop wilt retourneren, en dat is prima! Elk ongeopend product kan binnen 14 dagen na aankoop worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling of winkeltegoed. Als u een artikel wilt retourneren, bel ons dan op +32(0)56 71 54 51 of stuur een e-mail naar info@dancal.be, we zullen u dan een retournummer geven voor uw pakket. Een volledige terugbetaling zal onmiddellijk na veilige terugkeer worden verstrekt.

Handle with control panel_front (verkleind)
layouthub-aboutuspage-02_VAqN

Terugbetaling

We zullen altijd ons best voor u doen, maar er zijn situaties waarin we helaas niet in staat zijn om een retourzending toe te staan of een volledige terugbetaling aan te bieden. Met betrekking tot de hygiëne kunnen we bijvoorbeeld geen volledige terugbetaling geven voor niet-defecte producten die incompleet, geopend of gebruikt zijn. Neem in ieder geval contact met ons op. Als u denkt dat uw aankoop niet geschikt voor u is, zullen we met u samenwerken en ons uiterste best doen om tot een oplossing te komen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove