Bezorging

  • Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, de volgende dag geleverd.
  • Gratis bezorging voor bestellingen van meer dan €50,00. Is uw bestelling minder dan €50,00, dan rekenen wij €4,95 verzendkosten
  • Levering voor 12 uur ´s middags: €9,00 verzendkosten
  • Levering op zaterdag: €15,00 verzendkosten
Incline_lower body_front_1 (verkleind)
F500 Scene Graph 7 -

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 16:00 uur geplaatst zijn, worden dezelfde dag nog verzonden en worden binnen 48 uur geleverd.

Bestellingen die na 16:00 uur geplaatst worden zullen de volgende dag verzonden worden.

Bezorging binnen 48 uur heeft alleen betrekking op werkdagen (ma-vr), tenzij bij het afrekenen gekozen is voor bezorging op zaterdag. Voor een bezorging op zaterdag rekenen we €15,00 verzendkosten.

Bestellingen die op vrijdag na 16:00 uur of in het weekend worden geplaatst, worden op maandag verzonden.

Beheer uw Levering Online

Als de toegewezen leveringstijd u niet uitkomt, kunt u deze veranderen naar een andere dag of u kunt het tijdstip rechtstreeks bij de transporteur aanpassen (hiervoor kunnen extra kosten in rekening gebracht worden).

U kunt de bezorger ook vragen uw pakket, zonder extra kosten, achter te laten bij een buur of op een veilige plek.
We kunnen flexibel zijn!

Af en toe kan onze grens van 16.00 uur een beetje worden verschoven, dus als het niet veel later dan 16.00 uur is en u dringend de volgende dag een levering nodig hebt, bel ons en we zullen zien wat we kunnen doen.

Als de transporteur ons magazijn nog niet heeft verlaten, kunnen we hem vaak vragen om even te wachten terwijl we een last minute zending samenstellen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove