Praktische alles in één vloerreiniger

Maak het onderhouden van uw harde vloeren in huis makkelijker, door te kiezen voor de alles in één vloerreiniger van Hizero. Met deze vloerreiniger neemt u het vuil niet alleen af van de vloer, maar dweilt u deze ook. Daarbij kunt u de vloer drogen, waarbij overtollig water van de vloer wordt afgenomen. Het voorkomt het bol gaan staan van de vloer, of bijvoorbeeld lelijke vochtplekken. U vloer lijkt weer als nieuw, wanneer u deze regelmatig onderhoudt met de alles in één vloerreiniger. Kent u ons apparaat al? We vertellen u er graag meer over.

DSC0139精选修后-scaled-1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

vloerreiniger kopen

Voordelen alles in één vloerreiniger

Onze alles in één vloerreiniger maakt gebruik van een bionische technologie. De polymeerrol in het apparaat neemt het vuil op van de vloer en verdeelt dit over twee losse compartimenten; een compartiment voor droog vuil en een compartiment voor vocht. Op deze manier wordt een lastig te verwijderen en stinkende smurrie in de compartimenten voorkomen. U leegt ze snel en gemakkelijk na het gebruik van de alles in één vloerreiniger van Hizero. De polymeerrol is zelfreinigend, wat betekent dat de eerste meters net zo schoon zullen zijn als de laatste meters die u met het apparaat reinigt.

Uw alles in één vloerreiniger online bestellen

Op deze website leest u meer over de voordelen en functies van de alles in één vloerreiniger van Hizero. Hebben we u al verteld dat het apparaat draadloos is? Met een volle accu heeft het apparaat voldoende voeding om uw volledige vloer, uitgaande van een gemiddelde woning, te reinigen. U kunt de alles in één vloerreiniger direct online bestellen via de website. Mits op voorraad leveren we deze binnen enkele werkdagen bij u thuis af.

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove