Veeg de vloer brandschoon aan met één handeling met de Hizero

Met één beweging en één apparaat stralen je vloeren als nooit tevoren. Het kan! Maak kennis met de Hizero, de krachtpatser die met het aanwezige vuil de vloer aanveegt. Schone vloeren bereik je vanaf nu met één handeling: gemak in de overtreffende trap. Niet alleen scheelt het je overbodige handelingen, maar het levert je ook ruimte op. Zowel de stofzuiger als de dweil kunnen naar zolder. Maak plaats voor Hizero.

F500 Bedroom (verkleind)

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Incline_lower body_front_1 (verkleind)

Bionische reiniger Amsterdam

De Hizero is niet zomaar een reiniger – het is een sterk staaltje bionische wetenschap. De zachte, bionische rol veegt, dweilt en wast je vloeren in één beweging, zonder zuigkracht maar met maximale efficiëntie. En het werkt: schoonmaken was nog nooit zo simpel.

De magie van eenvoud

Geen gedoe meer met verschillende reinigingsmiddelen en apparaten. Met de Hizero wordt het reinigen van de vloeren kinderspel. Het vloeibare en vaste vuil wordt automatisch gescheiden in lekvrije bakjes, zodat jij je handen schoonhoudt. Niet langer opkijken tegen al die handelingen voor een schone vloer. Vanaf nu is gemak jouw lijfspreuk.

Een stille kracht

Met slechts 60dB zal de Hizero de rust in je huishouden niet verstoren terwijl hij al het vuil, de vloeistoffen en de ziektekiemen in een oogwenk weghaalt. Geen uitstoot van schadelijke gassen, want de Hizero is ontworpen met het oog op duurzaamheid.

Revolutie in vloerreiniging

Laat de Hizero jouw dweil en stofzuiger vervangen en omarm de revolutie in vloerreiniging. Met zijn alles-in-één reinigingskracht veegt, dweilt en droogt de Hizero met gemak en eenvoud al jouw vloeren.

F500 Scene Graph 7 -

Weg met overbodige handelingen

Met de Bionische Reiniger is het niet meer nodig om meerdere handelingen te bezigen voor een schone vloer. Ontdek Hizero vandaag nog en laat jouw vloeren stralen als nooit tevoren. Een schone vloer is vanaf nu slechts een handomdraai weg. Ontdek zelf hoe eenvoudig het kan zijn.

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove