Bionische reiniger kopen

Op welke manier voert u het onderhoud aan de harde vloeren in huis momenteel uit? We raden u aan het gebruik van een vloerreiniger op basis van bionische technologie te overwegen. De Hizero vloerreiniger is hier een voorbeeld van. Een bionische reiniger kopen biedt u onder meer het voordeel, dat u niet langer last heeft van het harde geluid wat uw klassieke stofzuiger produceert. De polymeerrol in een bionische reiniger maakt veel minder geluid; maximaal 60 dB. Terwijl uw kinderen studeren en uw partner aan het werk is, heeft u tijd om de harde vloeren in huis te onderhouden.

DSC0139精选修后-scaled-1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

DSC0139精选修后-scaled-1

Voordelen bionische reiniger kopen

Niet alleen de zeer beperkte geluidsproductie kan een reden zijn om te kiezen voor de Hizero bionische reiniger kopen. Denk ook aan het feit, dat dit model draadloos werkt. Met een volle accu kunt u de harde vloeren in een gemiddelde woning reinigen. U neemt niet alleen hard vuil van de vloeren af, maar dweilt deze ook. Blijft er wat vocht achter op de vloer? De bionische reiniger neemt het direct van de vloer af, om kringen te voorkomen in een houten vloer of een vloer van laminaat. Doordat de polymeerrol zelfreinigend is, worden de eerste meters van de vloer net zo schoon als uw laatste meters.

Direct bionische reiniger kopen

Maak het onderhouden van de harde vloeren in huis eenvoudiger en leuker voor uzelf! De bionische reiniger kopen van Hizero is hierin de stap die u nog moet zetten. U kunt de bionische reiniger kopen via onze webshop. Daar vindt u overigens ook verschillende losse onderdelen. Handig, wanneer u deze in uw vloerreiniger moet vervangen na verloop van tijd. Het regelmatig vervangen van de onderdelen maakt dat u jaren plezier heeft van het apparaat.

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove