Duurzame draadloze vloerreiniger kopen

Een van de nadelen van klassieke hulpmiddelen voor het reinigen van vloeren, is het feit dat deze stof en allergenen af kunnen geven. Denk bij deze traditionele hulpmiddelen aan een ouder model stofzuiger en bijvoorbeeld een zwabber. Kies voor de draadloze vloerreiniger van Hizero om dit te voorkomen. Onze vloerreiniger is uitgevoerd met verschillende compartimenten, die het stof en de allergenen opvangen. De compartimenten zitten in de smalle behuizing van de vloerreiniger ingebouwd. Zo voorkomen we dat het apparaat al snel erg groot en lomp wordt. Het maakt de vloerreiniger daarnaast eenvoudig op te bergen!

DSC0139精选修后-scaled-1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

vloerreiniger kopen

Toepassing van onze draadloze vloerreiniger

Met onze draadloze vloerreiniger wordt het hygiënisch reinigen van harde vloeren heel eenvoudig. Ook het vuil wat aan de vloer vastgekoekt zit, wordt door deze vloerreiniger weggenomen. Niet alleen hygiënisch; het houdt de vloer daarbij langer mooi. Soms wordt gedacht dat de draadloze vloerreiniger een soort vacuüm is. Dat is niet het geval, de draadloze vloerreiniger van Hizero biedt meer dan dat. Het apparaat veegt, dweilt én droogt uw harde vloer. Belangrijk voordeel van het apparaat is dat deze niet zuigt. Het maakt dat u het apparaat nauwelijks hoort en dat deze minder energie verbruikt dan veel stofzuigers. Ook handig is het feit dat het apparaat zelfreinigend is.

Online draadloze vloerreiniger bestellen

Bent u ook enthousiast over de verschillende voordelen die de draadloze vloerreiniger van Hizero u biedt? Op onze website leest u meer over de werking van het apparaat. U kunt de draadloze vloerreiniger direct online bestellen, waarna u deze doorgaans binnen enkele werkdagen in huis heeft. Heeft u vooraf nog vragen? We staan voor u klaar om ze telefonisch of per mail te beantwoorden!