Duurzame draadloze vloerreiniger kopen

Een van de nadelen van klassieke hulpmiddelen voor het reinigen van vloeren, is het feit dat deze stof en allergenen af kunnen geven. Denk bij deze traditionele hulpmiddelen aan een ouder model stofzuiger en bijvoorbeeld een zwabber. Kies voor de draadloze vloerreiniger van Hizero om dit te voorkomen. Onze vloerreiniger is uitgevoerd met verschillende compartimenten, die het stof en de allergenen opvangen. De compartimenten zitten in de smalle behuizing van de vloerreiniger ingebouwd. Zo voorkomen we dat het apparaat al snel erg groot en lomp wordt. Het maakt de vloerreiniger daarnaast eenvoudig op te bergen!

DSC0139精选修后-scaled-1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

vloerreiniger kopen

Toepassing van onze draadloze vloerreiniger

Met onze draadloze vloerreiniger wordt het hygiënisch reinigen van harde vloeren heel eenvoudig. Ook het vuil wat aan de vloer vastgekoekt zit, wordt door deze vloerreiniger weggenomen. Niet alleen hygiënisch; het houdt de vloer daarbij langer mooi. Soms wordt gedacht dat de draadloze vloerreiniger een soort vacuüm is. Dat is niet het geval, de draadloze vloerreiniger van Hizero biedt meer dan dat. Het apparaat veegt, dweilt én droogt uw harde vloer. Belangrijk voordeel van het apparaat is dat deze niet zuigt. Het maakt dat u het apparaat nauwelijks hoort en dat deze minder energie verbruikt dan veel stofzuigers. Ook handig is het feit dat het apparaat zelfreinigend is.

Lange accuduur van onze draadloze vloerreiniger

Onze draadloze vloerreiniger beschikt over een bijzonder krachtige accu, welke een accuduur van circa zestig minuten biedt. Het stelt u in staat alle harde vloeren in huis te reinigen, voordat het apparaat opnieuw moet worden opgeladen. We gaan hierbij uit van een gemiddelde woning. Heeft u een relatief groot vloeroppervlak wat u wilt reinigen? Terwijl u tussendoor geniet van een kop koffie of thee, laadt de accu van onze draadloze vloerreiniger zich weer op voor het restant van uw harde vloeren. Mocht de accu na verloop van tijd minder krachtig zijn, dan kunt u deze eenvoudig vervangen. We bieden de accu als los onderdeel aan in onze webshop.

F803 Function (1)

Zelf onze duurzame draadloze vloerreiniger schoonmaken

Na het gebruik van de duurzame draadloze vloerreiniger kunt u deze eenvoudig zelf schoonmaken. Onderdeel van het onderhoud aan de draadloze vloerreiniger is het legen en spoelen van de afvalbak en het reservoir met vuil water. Doordat nat en hard vuil los van elkaar opgevangen wordt, voorkomen we een stinkend mengsel. Het maakt het reinigen van deze reservoirs heel eenvoudig. Naast het legen en reinigen van de reservoirs raden we u aan de borstelrol wekelijks te reinigen, evenals het metalen rooster wat zich achter de polymeerrol bevindt. Een eenvoudige klus, welke uw apparaat lange tijd in goede conditie houdt.

302849_8ba0cf441e534e65830232443f4cbcfb_mv2-scaled-1

Harde vloeren onderhouden met uw vloerreiniger

De draadloze Hizero vloerreiniger kan gebruikt worden voor het onderhoud aan verschillende soorten harde vloeren. U kunt het apparaat inzetten voor het onderhouden van tegels, marmer, graniet, laminaat, vinyl en bijvoorbeeld parket. Ook een houten en zwevende vloer kunt u reinigen met de draadloze vloerreiniger van Hizero.

Online draadloze vloerreiniger bestellen

Bent u ook enthousiast over de verschillende voordelen die de draadloze vloerreiniger van Hizero u biedt? Op onze website leest u meer over de werking van het apparaat. U kunt de draadloze vloerreiniger direct online bestellen, waarna u deze doorgaans binnen enkele werkdagen in huis heeft. Heeft u vooraf nog vragen? We staan voor u klaar om ze telefonisch of per mail te beantwoorden!

vloerreiniger kopen

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove