Een verfrissende benadering van de schoonmaak

Een verfrissende benadering van de schoonmaak

Iemand die beweert dat er niets nieuws onder de zon is, heeft het mis.

China’s boeiendste ‘hometech’ merk Hizero wierp de gedachte over traditioneel dweilen overboord.
Het ontwierp de verrassende Hizero 803 met behulp van bionische wetenschap en creëerde daarmee een uiterst efficiënte vloerreiniger die veegt, wast, droogt en zelfreinigt als geen ander.

De Hizero 803 kan gebruikt worden op elke harde vloer zoals marmer, hout, steen of laminaat en laat kraaknette, streepvrije en droge vloeren achter. Het toestel heeft een eigentijds design en werkt fluisterstil, terwijl het huisstof en allergenen substantieel reduceert.
‘Onze designers kregen de opdracht om de grip van de stofzuiger als leider in de vloerreiniging te doorbreken. Ze moesten een nieuw toestel ontwerpen dat perfect reinigt zonder lawaaimakende en stofverspreidende luchtverplaatsing’ vertelt Hizero CEO Sam Li. ‘En wat leverden ze een mooi resultaat’ voegt hij er aan toe.

De Hizero 803 gebruikt een revolutionaire, bionisch geïnspireerde technologie die zorgt voor een betere schoonmaak, meer efficiëntie en minder gedoe, en dat met een draadloos en lichtgewicht toestel.
De Hizero UltimateClean (TM) technologie verschilt van de tradiotionele stofzuigers omdat het vuil, stof en allergenen vasthoudt in zijn unieke polymeer schoonmaakrol, waarna het afval gesplitst wordt inspecifieke houders die ingebouwd zijn in de steel.

De Hizero 803 kreeg al een opmerkelijke erkenning in 2021 met de USA Edison Award voor mensgericht ontwerp en innovatie en met een ‘Best Product Award’ in een toonaangevende Chinese wedstrijd voor consumentenproducten.

De Hizero 803 werd net gelanceerd in de USA tegen een prijs van 699$ en zal gelanceerd worden in andere kernmarkten in Europa en Azië vanaf augustus 2021.

Andere belangrijke voordelen van de Hizero 803

  • draadloos
  • batterij met extra lange werktijd van 60 minuten
  • eenvoudige afvoer van water en afval in aparte houders
  • zorgvuldig ontworpen om licht en makkelijk te bewegen
  • en zéér weinig lawaai

Hizero is een topkeuze voor iedereen die de ultieme vloerreiniging wil ervaren en op zoek is naar een gezondere, makkelijkere levensstijl.
Voor meer info, contacteer Dave Noble, Hizero Chief PR Officer at david.noble@hizero.com

Contact – Dave Noble, Press Contact – Head of Brand Communications & Media Relations.
dave@hizero.com

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove