Elektrische Vloerreiniger

Kies ook voor een elektrische vloerreiniger

Vergemakkelijk het onderhoud aan de vloeren binnen uw woning, door voor de elektrische vloerreiniger van Hizero te kiezen. Laad de accu op, om vervolgens de vloeren in uw volledige woning te kunnen reinigen. Het voordeel van de Hizero elektrische vloerreiniger is dat u deze niet alleen gebruikt voor het stofzuigen. U kunt met dit model zowel stofzuigen, als dweilen. Bang voor overtollig water tijdens het dweilen hoeft u niet te zijn, doordat het model de vloer in zo’n geval direct droogt. Het voorkomt onder meer kringen in uw houten vloer, evenals dat dit het bollen van een vloer van laminaat tegengaat.

DSC0139精选修后-scaled-1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

vloerreiniger kopen

Elektrische vloerreiniger draadloos te gebruiken

Zoals reeds genoemd werd, werkt de elektrische vloerreiniger van Hizero op basis van een geïntegreerde accu. U hoeft het apparaat niet aan een snoer met u mee te dragen. Het maakt het onderhouden van de vloer makkelijker en laat u deze klus sneller uitvoeren; u hoeft de stekker niet steeds weer in een ander stopcontact te steken. De capaciteit van de accu is groot genoeg om alle vloeren in een gemiddeld model woning in één keer te kunnen reinigen. Niet alleen het feit dat de elektrische vloerreiniger draadloos werkt is een belangrijk voordeel ten opzichte van andere modellen. Denk ook aan het feit, dat dit model relatief stil is. Het apparaat produceert slechts een geluidsproductie van 60 dB.

Uiterst stille elektrische vloerreiniger

Bij een groot aantal werkgevers werd hybride werken afgelopen jaren de norm. Het maakt dat mensen steeds vaker vanuit huis werken. Niets is hierbij vervelender, dan gestoord te worden door bijvoorbeeld het zoemende geluid van een stofzuiger. Een gemiddelde stofzuiger zal al snel een geluidsproductie hebben van zo’n 70 decibel. Het is één van de eigenschappen, waarin de elektrische vloerreiniger van Hizero zich onderscheidt van zijn concurrenten. Deze vloerreiniger produceert, zoals reeds aangehaald werd, niet meer dan 60 decibel aan geluid. U kunt een dergelijke geluidsproductie vergelijken met uw stemgeluid.

Duurzame elektrische vloerreiniger met losse componenten

Blijf de levensduur van uw Hizero elektrische vloerreiniger verlengen, door de verschillende losse onderdelen van het apparaat periodiek te vervangen. Het voorkomt dat de vloerreiniger als geheel vernieuwd moet worden; iets wat niet zou passen in de huidige tijd, waarin de duurzaamheid van apparaten steeds belangrijker is. Losse onderdelen, zoals de polymeerrol, de accu en de reservoirs voor schoon en vervuild water, kunt u eenvoudig via onze webshop bijbestellen. Zo heeft u jaren plezier van uw elektrische vloerreiniger.

F803 Function (9)
rdnamam89ihc5lj5gbh0

Elektrische vloerreiniger met Dual Flow-technologie

Dankzij de moderne Dual Flow-technologie van de Hizero elektrische vloerreiniger wordt ervoor gezorgd dat het schone water in het apparaat nooit vermengd wordt met vervuild water, wat van de vloer opgenomen wordt. Dit doet de elektrische vloerreiniger sterk verschillen van een klassieke dweil, welke voortdurend in hetzelfde vervuilde water gestoken wordt. Het leidt tot een situatie waarin de laatste meters van een vloer veel minder schoon zullen zijn, dan de eerste meters die u gedweild heeft.

Zelf een elektrische vloerreiniger kopen

Bent u ook enthousiast over de voordelen die de elektrische vloerreiniger van Hizero u kan bieden? U koopt het apparaat rechtstreeks via onze website. Kijk ook eens naar de uitgebreide productpagina, waarop u meer informatie vindt over de voordelen die onze elektrische vloerreiniger u biedt bij het onderhouden van uw vloeren. Zo blijven de vloeren schoon, fris en mooi!

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove