Elektrische Vloerreiniger

Kies ook voor een elektrische vloerreiniger

Vergemakkelijk het onderhoud aan de vloeren binnen uw woning, door voor de elektrische vloerreiniger van Hizero te kiezen. Laad de accu op, om vervolgens de vloeren in uw volledige woning te kunnen reinigen. Het voordeel van de Hizero elektrische vloerreiniger is dat u deze niet alleen gebruikt voor het stofzuigen. U kunt met dit model zowel stofzuigen, als dweilen. Bang voor overtollig water tijdens het dweilen hoeft u niet te zijn, doordat het model de vloer in zo’n geval direct droogt. Het voorkomt onder meer kringen in uw houten vloer, evenals dat dit het bollen van een vloer van laminaat tegengaat.

DSC0139精选修后-scaled-1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

vloerreiniger kopen

Elektrische vloerreiniger draadloos te gebruiken

Zoals reeds genoemd werd, werkt de elektrische vloerreiniger van Hizero op basis van een geïntegreerde accu. U hoeft het apparaat niet aan een snoer met u mee te dragen. Het maakt het onderhouden van de vloer makkelijker en laat u deze klus sneller uitvoeren; u hoeft de stekker niet steeds weer in een ander stopcontact te steken. De capaciteit van de accu is groot genoeg om alle vloeren in een gemiddeld model woning in één keer te kunnen reinigen. Niet alleen het feit dat de elektrische vloerreiniger draadloos werkt is een belangrijk voordeel ten opzichte van andere modellen. Denk ook aan het feit, dat dit model relatief stil is. Het apparaat produceert slechts een geluidsproductie van 60 dB.

Zelf een elektrische vloerreiniger kopen

Bent u ook enthousiast over de voordelen die de elektrische vloerreiniger van Hizero u kan bieden? U koopt het apparaat rechtstreeks via onze website. Kijk ook eens naar de uitgebreide productpagina, waarop u meer informatie vindt over de voordelen die onze elektrische vloerreiniger u biedt bij het onderhouden van uw vloeren. Zo blijven de vloeren schoon, fris en mooi!