Professionele harde vloer reiniger

Met de elektrische harde vloer reiniger van Hizero maakt u het onderhoud aan uw vloer eenvoudiger. Dit apparaat is namelijk meer dan een stofzuiger of dweil alleen; het apparaat combineert verschillende hulpmiddelen met elkaar. Daarnaast is deze harde vloer reiniger voorzien van meerdere compartimenten, waarin het vuil kan worden opgevangen. Groot voordeel daarvan is dat het apparaat geen stof of allergenen afgeeft. In tegenstelling tot de meeste stofzuigers en zwabbers. We vertellen u graag meer over de voordelen die onze elektrische harde vloer reiniger u biedt. Hadden we u al verteld dat het apparaat draadloos werkt? Wel zo handig als u meerdere etages wilt reinigen.

DSC0139精选修后-scaled-1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

vloerreiniger kopen

Harde vloer reiniger met verschillende functies in één

Zoals reeds genoemd werd is de harde vloer reiniger van Hizero meer dan een stofzuiger of zwabber alleen. Dit apparaat kan elke harde vloer vegen, dweilen en drogen. Drogen wil zeggen dat het overtollige water wat bij het dweilen op de vloer achterblijft wordt opgenomen. Zo kan schade aan een harde vloer voorkomen worden, evenals dat de vloer minder glad wordt bij het dweilen. Het model is innovatief en slim vormgegeven, om u het onderhoud aan uw vloer zo comfortabel mogelijk te maken. Bij het opnemen van vuil van de vloer maakt het apparaat nauwelijks geluid; het apparaat heeft een geluidsniveau onder de 60 dB.

Online harde vloer reiniger bestellen

Bent u ook enthousiast over de voordelen van de elektrische harde vloer reiniger van Hizero? U kunt het apparaat eenvoudig online bestellen via onze website. Op de website vindt u tevens meer informatie over de unieke eigenschappen van dit model. De accu van de Hizero harde vloer reiniger gaat bijvoorbeeld zestig minuten mee; voldoende om een gemiddelde woning in een keer mee schoon te kunnen maken.

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove