Hizero stelt zijn nieuwste baanbrekende vloerreiniger voor op de Shangai AWE 2021 World Expo

Hizero stelt zijn nieuwste baanbrekende vloerreiniger voor op de Shangai AWE 2021 World Expo

Vandaag stelde Hizero, producent van premium huishoudtoestellen in China, zijn recentste alles-in-één vloerreiniger voor. Hiermee brengt het tal van innovatieve voordelen samen: van uitstekende prestaties in vloerreiniging, een stille werking tot ergonomisch in gebruik. De nieuwste Hizero 803 vloerreiniger maakt zijn debuut op de Shangai AWE-huishoudtoestellenbeurs, die loopt van 23 tot 25 maart 2021. Ze zijn terug te vinden op stand 2a25 in Hall 2.2 in het Nationaal Beurs- en Congresscentrum van Shangai.

‘De Hizero is zowel krachtig als licht, waardoor gebruikers het toestel ervaren als een makkelijke en veelzijdige vloerreiniger die allerlei harde vloeroppervlakken intens schoon en hygiënisch reinigt’ zei Sam Li, CEO van Hizero.

Hizero wil zich met deze vloerreiniger profileren als leidend merk in huishoudelijke onderhoudstoestellen door zijn hi-tech, innovatie en premium kwaliteit.

Sam Li geeft mee dat er reeds internationale bijval is voor Hizero’s UltraClean (TM).

Eervolle erkenning kwam er reeds in 2017 door een nominatie voor ‘product van het jaar’ op de VDTA Beurs en als winnaar op de Maleisische Homedec Beurs voor het ‘beste innovatieve product’.

Het merk maakt ook kans op een Edison Innovation Award 2021.

De nieuwe Hizero 803 snoerloze steelreiniger, voor natte én droge reiniging van harde vloeren, gebruikt de Hizero UltimateClean (TM)-technologie. Door de combinatie van vegen, dweilen, drogen en zelfreiniging is het toestel eigentijds, super efficiënt en veelzijdig en presteert het beter dan andere toestellen met klassieke schoonmaaktechnologie.

De unieke reinigingsrol van de Hizero 803 in polymeer reinigt de vloer bijna geluidloos en hygiënisch. De toepassing is geïnspireerd op de manier waarop een kat of hond de tong gebruikt om een schaal schoon te likken.

Door het toestel over de vloer te bewegen, worden vloeistoffen en harde stoffen opgenomen door de unieke gepatenteerde, zelfreinigende rol in polymeer. De opgenomen stoffen worden automatisch gescheiden in aparte houders die zich in de steel bevinden.

De alles-in-één reiniger kan makkelijk opgeladen worden. Een volledig opgeladen batterij kan tot 60 minuten autonoom werken, waarbij de watertank van 1 liter voldoet om 100m2 vloer te reinigen. Een lampje op de steel toont aan hoeveel de batterij nog geladen is.

De Hizero heeft ook ingebouwde sensoren die aangeven wanneer vers water moet worden aangevuld en wanneer afvalbakjes moeten geledigd worden.

De nieuwe Hizero 803 vloerreiniger zal uitgerold worden vanaf april in de kernmarkten, te starten in China, Australië en Maleisië. De verkoopprijs zal rond de 699$ bedragen.

Het bedrijf zal ook een eigen ecologische en desinfecterende Hizero-zeep voorstellen voor wereldwijde distributie.

‘Hizero heeft een groeistrategie vooropgesteld waarbij het een operationele organisatie van distributeurs wil opzetten in de USA vanaf mei 2021. Daaropvolgend wil het dealercontracten afsluiten in het Zuid-Oosten en Europa, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zweden en elders’ gaf Sam Li nog mee.

Hoofdkenmerken:

  • Revolutionaire reiniging – Hizero past de bionische wetenschap toe: het maakt gebruik van een unieke zachte rol van polymeer met een hoge dichtheid, die zich aanpast aan het oppervlak van de vloer en daarbij mild maar efficiënt vuil en vloeistoffen opneemt.
  • Multifunctioneel – De Hizero 803 veegt, dweilt en droogt in één efficiënte beweging.
  • Automatisch splitsen van afval – Door zijn slimme ontwerp wordt afval van vloeistoffen gescheiden in makkelijk uitneembare, lekvrije houders.
  • AutoClean (TM) – Zelfreinigende rol, draadloos en gemotoriseerd, 60 minuten autonome batterij en automatische voorwaartse beweging voor een makkelijk gebruik.
  • Contact – Dave Noble, Press Contact – Head of Communications & Media Relations. dave@hizero.com

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove