Blog

Hizero vloerreiniger de ideale keuze voor mensen met allergieën

Heeft u regelmatig last van allergische reacties binnen uw eigen woning? Ze kunnen het gevolg zijn van de allergenen en kleine stofdeeltjes die worden afgegeven door een traditionele stofzuiger of zwabber. Een allergische reactie uit zich in de vorm van plotseling niezen, een verstopte neus of bijvoorbeeld jeukende plekken op de huid. Ook tranende ogen en een benauwd gevoel kunnen voortkomen uit een allergie voor allergenen. Ga deze allergische reacties voortaan tegen, door te kiezen voor de professionele Hizero vloerreiniger. Deze vloerreiniger beschikt over verschillende innovatieve technologieën, welke u helpen uw harde vloeren in huis te onderhouden. Deze technologieën dragen niet alleen bij aan het tegengaan van allergische reacties; ze komen ook de hygiëne in huis ten goede. Neem bijvoorbeeld de zelfreinigende polymeerrol, welke de laatste meters van de vloer op dezelfde wijze reinigt als de eerste meters. Dat lukt u niet met de combinatie van een zwabber en emmer water.

Bionische technologie in de Hizero vloerreiniger

De Hizero vloerreiniger werkt op basis van bionische technologie, waarbij de voet van het apparaat is uitgevoerd met een polymeerrol. Zoals reeds werd aangehaald, werkt deze polymeerrol zelfreinigend. Zou u een zwabber en emmer water gebruiken, dan raakt het water al snel vervuild. Het maakt dat de harde vloer niet overal in huis even schoon zal zijn na het onderhouden ervan. Met de technologie in de Hizero vloerreiniger heeft u daar geen last van. Daarbij voorkomt dit dat er tijdens het reinigen van de vloer losse stofdeeltjes vrijkomen.

Vuil op de vloer wordt in verschillende compartimenten opgeslagen

Niet alleen beschikt de Hizero vloerreiniger over een zelfreinigende polymeerrol. Ook is het apparaat zo ontworpen, dat het vuil wat van de vloer wordt opgenomen in verschillende compartimenten kan worden opgeslagen. Het apparaat is voorzien van een los compartiment voor hard vuil en een los compartiment voor vocht. Bij het opslaan van het vuil in deze compartimenten worden geen stofdeeltjes en allergenen afgegeven aan de omgeving; het risico op een allergische reactie bij het onderhouden van uw vloeren neemt hiermee sterk af.

Schonere lucht in huis met onze professionele vloerreiniger

Het gegeven dat er geen stofdeeltjes en allergenen aan de omgeving worden afgegeven, maakt dat u profiteert van een schonere lucht in huis. Dat geldt in het bijzonder, wanneer u de vloer in ieder geval wekelijks afneemt met deze vloerreiniger. Na een week zullen de eerste stofwolken op de vloer zichtbaar worden, welke allergische reacties op kunnen wekken. Doordat het apparaat zowel gebruikt kan worden voor het afnemen van hard vuil van de vloer, als voor het dweilen ervan bespaart u tijd en moeite. Met een volledig opgeladen accu kunt u de draadloze Hizero vloerreiniger gedurende circa een uur gebruiken. Dat is voor de meeste woningen voldoende om de harde vloer in huis in één keer te kunnen onderhouden. Niet onbelangrijk is het gegeven dat de vloer in goede conditie blijft, door deze wekelijks te onderhouden met een professionele vloerreiniger als het model van Hizero. Het gebruik van chemische reinigers is hiermee niet noodzakelijk.

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove