Blog

Hoe werkt de technologie van de Hizero?

Bij de ontwikkeling van de Hizero vloerreiniger is gekozen voor de toepassing van bionische technologie. We hebben deze technologie de naam UltimateClean gegeven. Dit biedt verschillende voordelen ten opzichte van apparaten, die andere technologieën gebruiken voor het zuigen, vegen of bijvoorbeeld dweilen van de vloer. Ons product is voorzien van een polymeerrol, welke het vuil opneemt van de vloer. De polymeerrol heeft een hoge dichtheid en past zich automatisch aan op basis van het materiaal waarmee uw vloer bedekt is. Voor de toepassing hiervan is geen zuigkracht benodigd. Iets wat een belangrijk voordeel biedt: de Hizero vloerreiniger is veel stiller dan bijvoorbeeld een stofzuiger. U kunt uw vloeren reinigen terwijl uw partner aan het werk is, of uw kinderen slapen. Het apparaat heeft een geluidsproductie van slechts 60 dB.

Bionische technologie biedt één apparaat voor volledige vloerreiniging

Niet alleen is de Hizero vloerreiniger veel stiller dan andere apparaten bij het onderhouden van de vloer in huis. Ook biedt onze vloerreiniger u het voordeel, dat u hiermee de vloer in één keer volledig kunt reinigen. De vloerreiniger gebruikt u voor zowel het vegen, als het dweilen en drogen van de vloer. Let wel, onder het drogen van de vloer verstaan we het opnemen van overtollig vocht. Het voorkomt dat de harde vloer beschadigd kan raken of bol kan komen te staan als gevolg van het gebruik van de vloerreiniger. De bionische technologie in de Hizero vloerreiniger biedt u de mogelijkheid zowel droog, als vochtig vuil van de vloer te verwijderen.

Vuil wordt verzameld in twee compartimenten

Uniek aan de Hizero vloerreiniger is het feit, dat deze over twee losse compartimenten beschikt voor het opslaan van het opgenomen vuil. In het ene compartiment wordt het vloeibare vuil opgeslagen, terwijl het andere compartiment bedoeld is voor vast vuil. Denk aan zand en bijvoorbeeld stof. Door beide vormen van vervuiling los van elkaar op te slaan in de vloerreiniger, wordt voorkomen dat er een stinkende, lastig af te voeren mix ontstaat. Het maakt dat u de compartimenten makkelijker schoon kunt houden. De bakjes zijn geheel lekdicht en eenvoudig te verwijderen, wanneer u deze wilt legen.

Ingebouwde zelfreiniging in de Hizero vloerreiniger

De Hizero vloerreiniger beschikt over een ingebouwde zelfreiniging. Dit betekent dat de eerste meters die u reinigt net zo schoon zijn, als de laatste meters waar u de Hizero vloerreiniger gebruikt. Niet alleen is het fijn de volledige vloer in huis in één keer grondig schoon te kunnen maken, zonder het apparaat tussentijds te moeten reinigen. Ook biedt de ingebouwde zelfreiniging u het voordeel, dat de kans op krassen op de vloer veel kleiner is. Er blijven minder makkelijk scherpe vuildeeltjes aan de polymeerrol hangen. Denk aan zandkorrels. De Hizero vloerreiniger is te gebruiken voor het reinigen van verschillende soorten harde vloeren. Reinig er uw houten vloer mee, uw tegelvloer en bijvoorbeeld uw vloer van laminaat.

Een lange accuduur van zestig minuten maakt dat u de gehele vloer in gemiddelde woning in één keer schoonmaakt, zonder het apparaat tussentijds op te moeten laden. Wel zo prettig en efficiënt!

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove