Stofzuiger en dweilen

Stofzuiger en dweilen in één apparaat

Vergemakkelijk het onderhouden van uw harde vloeren in huis, door de stofzuiger en dweilen te combineren in één apparaat. U hoeft met de Hizero vloerreiniger niet langer tweemaal door uw woning; eerst om te zuigen, vervolgens om te dweilen. Daar komt bij dat deze vloerreiniger van verschillende extra’s voorzien is. Denk bijvoorbeeld aan de functionaliteit, die overtollig water van de vloer opneemt na het gebruik van het apparaat. Dit voorkomt onder meer kringen. Ook handig is het apart scheiden van het vocht en ander vuil. Zou dit niet gebeuren, dan zou het reservoir van de vloerreiniger al snel vol zitten met een stinkende massa.

DSC0139精选修后-scaled-1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling.
hizero-2

Gebruik van stofzuiger en dweilen combineren

Een stofzuiger en dweilen combineren biedt verschillende voordelen. Niet alleen bent u sneller klaar na het gebruik van deze vloerreiniger. Ook maakt de vloerreiniger veel minder geluid dan een klassieke stofzuiger. Het resultaat na het gebruik hiervan zal echter niet minder zijn. Integendeel! Geavanceerde technologie in deze vloerreiniger van Hizero maakt het relatief eenvoudig om harde vloeren schoon te krijgen. Door de jaren heen zal er zich een vervelende aanslag op de toplaag van de vloer vormen. Met een klassieke dweil verwijdert u deze minder makkelijk dan met de Hizero vloerreiniger.

Meer informatie over onze stofzuiger en dweilen

Op onze website vindt u meer informatie over deze stofzuiger en dweilen in één voor het onderhoud aan uw harde vloeren. U kunt het apparaat direct bestellen via onze website, wanneer u hier enthousiast over bent. Heeft u vragen over dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we deze voor u kunnen beantwoorden. Nog een laatste belangrijk voordeel: het apparaat is zelfreinigend! Het laatste stuk wat u schoonmaakt is net zo schoon, als het eerste stuk.

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove