Vloerreiniger bestellen voor het onderhoud aan uw vloeren

Houd de harde vloeren binnen uw woning in een goede staat, door deze op zeer regelmatige basis te onderhouden. Een vloerreiniger bestellen bij Hizero helpt u deze klus makkelijker te maken. De vloerreiniger van Hizero zorgt niet alleen voor het afnemen van hard vuil van de vloer, maar dweilt deze ook voor u. Zo hoeft u niet tweemaal door uw woning te gaan met een losse stofzuiger en dweil. Dat is slechts een van de redenen die een vloerreiniger bestellen interessant maken. We vertellen u er graag meer over.

F500 Scene Graph 7 -

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

F500 Scene Graph 6-

Voordelen van een vloerreiniger bestellen

De keuze voor een Hizero vloerreiniger bestellen biedt u verschillende voordelen. Niet alleen maakt u het onderhoud aan uw harde vloeren makkelijker. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de zelfreinigende functie van deze vloerreiniger. Het maakt dat de eerste meters van de vloer net zo schoon zullen zijn als de laatste meters. Met een volle accu kunt u de volledige vloer in een gemiddelde woning reinigen, zonder het apparaat tussentijds opnieuw op te moeten laden. Daarbij werkt de vloerreiniger zo stil, dat gezinsleden er weinig tot geen last van zullen hebben: de vloerreiniger produceert maximaal 60 dB aan geluid.

Online een moderne vloerreiniger bestellen

Een vloerreiniger bestellen doet u eenvoudig via onze website. In de webshop bestelt u naast de vloerreiniger zelf ook verschillende losse onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe polymeerrol, wanneer deze in uw vloerreiniger aan vervanging toe is. De mogelijkheid om losse onderdelen te vernieuwen maakt de keuze voor de Hizero vloerreiniger een hele duurzame. U kunt de basis van het apparaat jaren blijven gebruiken, zonder dat deze merkbaar aan kwaliteit inlevert. Op onze website leest u meer over de voordelen en functies van onze vloerreiniger.

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove