Professionele vloerreiniger kopen online

Een professionele vloerreiniger kopen online doet u bij Hizero. Ons geavanceerde, moderne product stelt u in staat om uw vloer op hetzelfde moment af te nemen, te dweilen en te drogen. Zo hoeft u maar één keer door uw woning te gaan, om de vloer te kunnen onderhouden. Daar waar u voorheen eerst een losse stofzuiger gebruikte, om de vloer vervolgens te dweilen en waar nodig te drogen. Onze professionele vloerreiniger is specifiek bedoeld voor harde vloeren; een zachte vloer kunt u hier niet mee reinigen. Niet alleen is onze alles-in-één vloerreiniger kopen online interessant door de tijdsbesparing die het apparaat u oplevert; ook profiteert u van het feit dat dit apparaat zeer stil werkt.

vloerreiniger kopen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

DSC0139精选修后-scaled-1

Voordelen vloerreiniger kopen online bij Hizero

Een vloerreiniger kopen online bij Hizero verzekert u van een duurzaam, kwalitatief sterk apparaat voor het onderhouden van uw harde vloeren. Naast de reeds genoemde voordelen van het apparaat zijn er meer redenen om de vloerreiniger kopen online te overwegen. Denk ook aan het feit, dat het model is uitgevoerd met een zelfreinigende polymeerrol. Zo weet u zeker dat de eerste meters net zo schoon zullen zijn als de laatste meters die u reinigt. Een zekerheid die u bepaald niet heeft, wanneer u voor een dweil met losse emmer water kiest. Het water zal steeds vervuilder raken. Het afval wat de vloerreiniger van uw vloer afneemt wordt opgeslagen in twee losse compartimenten; één voor hard vuil en één voor vocht.

Onderdelen voor uw vloerreiniger kopen online

Duurzaamheid is een belangrijk thema. Hizero biedt u de mogelijkheid om losse onderdelen voor uw vloerreiniger te kopen online. Op deze manier kunt u het apparaat zelf onderhouden en hoeft u deze niet direct te vervangen, wanneer onderdelen aan vervanging toe zijn. U bestelt de verschillende losse onderdelen snel en gemakkelijk in onze webshop.

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove