Vergemakkelijk het onderhoud aan uw harde vloeren met een vloerreiniger

Kost het onderhouden van uw harde vloeren u ook veel tijd en moeite? Maak het uzelf makkelijker, door voor de professionele vloerreiniger van Hizero te kiezen. Bent u al bekend met dit apparaat? Een moderne, duurzame oplossing, welke een harde vloer veegt, dweilt en tot op zekere hoogte droogt. Overtollig water wordt na het dweilen van de vloer opgenomen om schade te voorkomen. Denk aan de kringen die in een houten vloer of een vloer van laminaat kunnen ontstaan. De Hizero vloerreiniger is ontwikkeld met het gebruik van de bionische wetenschap. We vertellen u er graag meer over.

DSC0139精选修后-scaled-1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

vloerreiniger kopen

Vloerreiniger met zelfreinigende polymeerrol in zich

De bionische wetenschap maakt het mogelijk om een harde vloer vuilvrij te maken middels een zelfreinigende polymeerrol. Dankzij dit zelfreinigende mechanisme hoeft u niet bang te zijn dat de laatste meters die u reinigt minder schoon zijn dan de eerste meters. Iets waarop de kans groot zou zijn bij het gebruik van een losse dweil en een emmer water. Het water in de emmer wordt immers steeds vuiler. Bijkomend voordeel van het ontbreken van zuigkracht in de Hizero vloerreiniger is het gegeven, dat het apparaat zeer stil werkt. De vloerreiniger produceert niet meer dan 60 dB aan geluid. Terwijl uw partner werkt, heeft u de gelegenheid de vloer te onderhouden.

Draadloze en makkelijk te gebruiken vloerreiniger

De vloerreiniger van Hizero is voorzien van een krachtige accu, welke u in staat stelt de harde vloeren in huis gedurende zestig minuten te onderhouden. Dit is voldoende om de vloeren in een gemiddelde woning in één keer schoon te maken. Het feit dat de vloerreiniger volledig draadloos werkt, maakt het apparaat gebruiksvriendelijk. Die gebruiksvriendelijkheid wordt daarnaast bevorderd door het gegeven dat nat en droog vuil in losse compartimenten worden opgeslagen.

Verschil tussen de Hizero en Kärcher vloerreiniger

De vloerreiniger van Kärcher heeft veel weg van het model wat Hizero u aanbiedt; het apparaat is draadloos en maakt het mogelijk om verschillende vormen van onderhoud (vuil afnemen en dweilen) te combineren. Toch zijn er een aantal verschillen op te merken tussen beide modellen. Zo geldt voor de Hizero vloerreiniger dat deze een accuduur biedt van 60 minuten; voldoende om de vloeren binnen een gemiddelde woning volledig schoon te maken. De accucapaciteit van de Kärcher vloerreiniger ligt met 45 minuten net iets lager. Zeker in een grotere woning kan dit als nadeel worden ervaren.

rdnamam89ihc5lj5gbh0
302849_8ba0cf441e534e65830232443f4cbcfb_mv2-scaled-1

Hizero vloerreiniger stiller dan model van Kärcher

Niet alleen gaat de accu van de Hizero vloerreiniger langer mee, dan het model van Kärcher. Ook zit er een verschil in de geluidsproductie van beide apparaten. De vloerreiniger van Hizero produceert, zoals reeds aangehaald, niet meer dan 60 dB aan geluid bij het gebruik ervan. Het is hiermee een van de stilste apparaten op de markt. Bij het gebruik van de Kärcher vloerreiniger kan het geluidsniveau oplopen tot maximaal 76 dB. Zeker wanneer u de vloeren in huis wilt onderhouden terwijl andere gezinsleden vanuit huis werken, kan dit een essentieel verschil zijn. U wilt anderen niet storen bij het schoonmaken van de harde vloeren binnen uw woning.

Overeenkomsten tussen Hizero- en Kärcher vloerreiniger

Hoewel de Hizero- en Kärcher vloerreiniger op een aantal punten van elkaar verschillen, vallen er ook overeenkomsten op te merken. Net als het model van Kärcher biedt de Hizero vloerreiniger twee losse compartimenten voor het opvangen van hard- en vloeibaar vuil. Daarnaast biedt het apparaat een zelfreinigende polymeerrol, wat ertoe leidt dat de vloer aan het begin net zo schoon zal worden als aan het eind. Het is vergelijkbaar met de technologie gebruikt door Kärcher.

WechatIMG497_edited

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove