Professionele en draadloze vloerreinigingsmachine

Geniet van de voordelen van de draadloze vloerreinigingsmachine die Hizero u biedt. De machine helpt u uw harde vloeren snel en grondig te reinigen, zonder vast te zitten aan het stopcontact. Met een opgeladen accu kunt u een gemiddelde woning in één keer schoonmaken. Uniek aan de vloerreinigingsmachine van Hizero is onder meer dat deze werkt met een op bionische wetenschap gebaseerde technologie met een polymeerrol. De machine zuigt het vuil niet op, waardoor deze veel minder geluid produceert dan de gemiddelde stofzuiger.

F803 Technology 3D (3)

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

302849_8ba0cf441e534e65830232443f4cbcfb_mv2-scaled-1

Vloerreinigingsmachine voor vegen, dweilen en drogen

Gebruik de Hizero vloerreinigingsmachine niet alleen om de vloer middels de polymeerrol schoon te vegen. U kunt het apparaat tegelijkertijd inzetten voor het dweilen en drogen van de vloer. Onder het drogen verstaan we in dit geval het opnemen van overtollig vocht wat op de vloer achterblijft bij het dweilen. Groot voordeel hiervan is het gegeven, dat de kans op kringen in de vloer of bijvoorbeeld het bol gaan staan hiervan geminimaliseerd wordt. Het vuil wat van de vloer opgenomen wordt, slaat de vloerreinigingsmachine in twee losse compartimenten op. Zo blijft het droge vuil gescheiden van het natte vuil wat de machine opneemt. Ook handig: de Hizero vloerreinigingsmachine is zelfreinigend.

Online een vloerreinigingsmachine kopen

Heeft de vloerreinigingsmachine van Hizero uw interesse gewekt? Op onze website leest u nog veel meer over de unieke werking van dit apparaat, welke u helpt uw vloer keer na keer grondig te reinigen. Tevens heeft u hier de mogelijkheid uw nieuwe vloerreinigingsmachine direct te bestellen. Vaak heeft u deze, mits op voorraad, al binnen enkele werkdagen in huis. Geniet voortaan ook van het comfort wat de Hizero vloerreinigingsmachine u biedt bij het reinigen van uw harde vloeren.

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove