Blog

Voordelen van de Hizero vloerreiniger op het gebied van duurzaamheid

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol binnen de hedendaagse samenleving. Zowel particulieren, als bedrijven zoeken voortdurend naar kansen om bij te dragen aan een schone, duurzame wereld. Door bewust te kiezen voor de professionele Hizero vloerreiniger zet u de volgende stap in het verduurzamen van uw manier van leven. Onze vloerreiniger is ultra-effectief, wat betekent dat u de gehele vloer in huis op één accu kunt reinigen. Hierbij gaan we uit van een gemiddelde woning. Belangrijk voordeel van de Hizero vloerreiniger is het gegeven, dat de laatste meters van uw vloer minstens zo schoon zijn als de eerste meters die u hiermee reinigt. Dat valt te verklaren door de geïntegreerde, zelfreinigende polymeerrol van ons apparaat. Het maakt de Hizero vloerreiniger al snel duurzamer, dan het gebruik van een losse emmer met water en dweil.

Voorkom een onnodig hoog waterverbruik

De Hizero vloerreiniger heeft maar weinig water nodig om ook het aangekoekte vuil van uw harde vloer te kunnen verwijderen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt een bionische technologie. Alternatief voor het gebruik van de duurzame Hizero vloerreiniger is de reeds genoemde combinatie van een dweil met een emmer water. Nadeel van die combinatie is onder meer, dat de laatste meters van een harde vloer minder schoon worden. Het water in uw emmer is op dat moment immers al ernstig vervuild. Regelmatig de emmer legen en opnieuw vullen kan een oplossing zijn, dit leidt echter tot een hoog waterverbruik. Iets waarvan u met de Hizero vloerreiniger geen last heeft.

Laag energieverbruik van de Hizero vloerreiniger

Naast het feit dat de Hizero vloerreiniger relatief weinig water verbruikt om het aangekoekte vuil van uw vloer te verwijderen, bespaart u ook op het energieverbruik. Waar u normaliter met de stofzuiger door het huis gaat, combineert ons apparaat de klassieke stofzuiger met een dweil. Zo hoeft u maar één keer door de woning te gaan! Het bespaart u tijd en moeite. De Hizero vloerreiniger is voorzien van een krachtige accu, welke u de mogelijkheid biedt het apparaat gedurende zestig minuten te gebruiken. Door zijn zeer effectieve en energiezuinige werking blijkt dit voor de meeste woningen voldoende te zijn bij het onderhouden van een harde vloer in huis. Heeft u een grotere woning? De accu is in korte tijd volledig op te laden.

Duurzame omgang met uw harde vloeren

U wilt uw harde vloeren zo lang mogelijk in een goede conditie houden. Probleem is vaak een gebrek aan tijd, waardoor het u niet wekelijks lukt de vloer te zuigen en te dweilen. Daarbij loopt u bij het dweilen van bijvoorbeeld een houten vloer of een vloer met laminaat het risico op vochtvlekken. Ze zijn het gevolg van vocht wat op de vloer achterblijft. Met de duurzame Hizero vloerreiniger zorgt u ervoor dat de harde vloeren binnen uw woning in goede conditie blijven; ze hoeven minder snel vervangen te worden. U hoeft slechts eenmaal door uw woning te gaan om de vloer te onderhouden. Het in goede conditie houden van uw vloer draagt bij aan het thema duurzaamheid; het gekozen materiaal gaat langer mee. Niet alleen goed voor een duurzame wereld, maar ook voor uw portemonnee.

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove