Blog

Wanneer Hizero onderdelen vervangen?

Bij het gebruik van een Hizero vloerreiniger wilt u er zeker van zijn, dat de eerste meters harde vloer in huis net zo schoon zijn als de laatste meters. De vloerreiniger helpt u hierbij, dankzij het zelfreinigende mechanisme waarover deze beschikt. Door de Hizero vloerreiniger na gebruik te onderhouden, blijft deze in goede conditie en is het vervangen van Hizero onderdelen niet snel noodzakelijk. Onderdelen zullen bij een intensief gebruik van de Hizero vloerreiniger slijten. Het is daarom verstandig eens of bijvoorbeeld tweemaal per jaar te kijken, of Hizero onderdelen vervangen moeten worden. U kunt veel van deze onderdelen los bestellen online. Het vervangen hiervan is net zo eenvoudig als het reinigen van het apparaat.

Verschillende Hizero onderdelen zelf vervangen

Een voorbeeld van een van de Hizero onderdelen die u periodiek zelf kunt vervangen is de reinigingsrol van polymeer. Dit onderdeel slijt relatief snel, door de belangrijke rol die deze speelt bij het reinigen van harde vloeren. De reinigingsrol neemt het harde en vochtige vuil van de vloeren in huis af. U kunt een losse polymeerreinigingsrol online bestellen en deze vervolgens zelf monteren; dit doet u op dezelfde wijze als waarop u de bestaande polymeerreinigingsrol terugplaatst na het schoonmaken hiervan. Aangeraden wordt om de Hizero polymeerreinigingsrol in ieder geval tweemaal per jaar te vernieuwen voor een optimale werking van de Hizero vloerreiniger. Nog beter is het om dit eens per vier tot zes maanden te doen. De exacte levensduur van de polymeerreinigingsrol is afhankelijk van de intensiteit waarmee u de vloerreiniger gebruikt en het type vloer wat u hiermee reinigt.

Tip: combineer het vervangen van de polymeerrol met het vernieuwen van de borstelrol. De borstelrol zorgt voor het verwijderen van vuil van de polymeerrol en is daarmee eveneens zeer belangrijk voor een betrouwbare, efficiënte werking van de Hizero vloerreiniger.

Andere te vervangen Hizero onderdelen

Er zijn meer Hizero onderdelen die u periodiek kunt vervangen, wanneer de prestaties van de vloerreiniger merkbaar afnemen. Denk bijvoorbeeld ook aan de accu van het apparaat. Het vervangen hiervan maakt u met een volledig opgeladen accu alle harde vloeren in huis in één keer kunt reinigen. Gebruikt de Hizero vloerreiniger enkele weken niet, bijvoorbeeld door een vakantie? In dat geval wordt u aangeraden de accu tijdelijk te verwijderen. Het voorkomt dat de prestaties van de accu verminderen. Een onderdeel wat veel vaker vervangen moet worden is het filter (bij modellen van voor juli 2019); vervang deze iedere één tot twee maanden. Het nieuwe model groene kamfilter is herbruikbaar.

Vervangen reservoirs afval in Hizero vloerreiniger

Lekken de reservoirs voor het opvangen van hard of vochtig vuil bij het gebruik van de Hizero vloerreiniger? U kunt de afvaltray voor hard vuil eenvoudig opnieuw bestellen en vervangen. Ook het reservoir voor afvalwater (inclusief deksel) is online opnieuw aan te schaffen, wanneer de uwe lekt of om een andere reden vervangen moet worden. Een lek kan bijvoorbeeld ontstaan, als het reservoir per ongeluk uit uw handen is gevallen bij het legen of schoonmaken hiervan. Vergelijkbaar met een lekkend reservoir voor afvalwater, kan ook de tank met schoon water beschadigd raken en gaan lekken

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove