Blog

Wat is een vloerreiniger?

Vindt u het ook zo vervelend om na het zuigen van de vloer nog te moeten dweilen? Deze laatste klus overslaan is over het algemeen geen optie, daar het uw vloer onnodig hard zou laten slijten. U merkt het onder meer aan het feit, dat de vloer z’n kleur begint te verliezen na verloop van tijd. Kies voor het gebruik van de moderne vloerreiniger van Hizero. Heeft u zich al eens afgevraagd: wat is een vloerreiniger? Een vloerreiniger is feitelijk een apparaat wat u twee of meer functies biedt, namelijk de mogelijkheid om de vloer zowel te laten zuigen als te laten dweilen. Kiest u voor de vloerreiniger van Hizero, dan kunt u deze ook gebruiken voor het vegen van de vloer. Daarbij zorgt het apparaat ervoor dat overtollig water direct wordt opgezogen. Het is een belangrijk voordeel van ons product, wanneer u bijvoorbeeld een houten vloer heeft of een vloer met laminaat. Zou u het overtollige vocht niet van de vloer afnemen, dan loopt u het risico dat de vloer bol komt te staan.

Alles-in-één vloerreiniger voor grondige reiniging van uw vloer

Wat is een vloerreiniger precies en wat maakt het product van Hizero uniek? Ons product helpt u het grondig reinigen van de harde vloeren in huis te vereenvoudigen. Doordat onze vloerreiniger draadloos is gebruikt u deze door de hele woning. U hoeft hierbij niet bang te zijn dat u uw werkzaamheden tussentijds moet staken om de accu op te laden; de accu gaat maar liefst zestig minuten mee. Dat geldt zowel bij het gebruik van de vloerreiniger op de laagste snelheid, als op hogere snelheid. Het feit dat onze vloerreiniger die veegt, zuigt en dweilt draadloos is maakt het product nog niet uniek. Het gaat om de combinatie van functies, een aanzienlijk lager geluidsniveau dan vergelijkbare vloerreinigers en geen uitstoot bij het gebruik van het apparaat.

Vloerreiniger maakt efficiënt schoonmaken mogelijk

De combinatie van functies maakt dat onze vloerreiniger efficiënt schoonmaken ondersteunt, wat zeker in de huidige tijd prettig is. U heeft het al druk genoeg op het werk, met het gezinsleven en bezoekjes aan familieleden. De efficiëntie zit niet alleen in het feit, dat onze vloerreiniger veegt, zuigt en dweilt. Ook is de vloerreiniger van Hizero voorzien van een zelfreinigend mechanisme. Het voordeel hiervan is dat het eerste stuk wat u reinigt net zo schoon is, als het laatste stuk waar u de vloerreiniger gebruikt. U hoeft het apparaat tussentijds niet zelf schoon te maken.

Vuil opgeslagen in verschillende compartimenten
Wat u wel moet doen na het gebruik van de Hizero vloerreiniger is het legen van de compartimenten. Bang voor een mix van vocht, zand, stof en ander vuil hoeft u niet te zijn. Onze vloerreiniger is zo ontworpen, dat het vocht los van het vuil wordt opgeslagen in verschillende compartimenten. De bakjes zijn lekdicht en eenvoudig schoon te maken nadat u deze geleegd heeft. Zo blijft uw apparaat schoon en fris!

Kies ook voor het gebruik van een vloerreiniger

Weet u inmiddels het antwoord op de vraag: wat is een vloerreiniger? Kies ook voor eenvoud, snelheid en gemak met de Hizero vloerreiniger! Het apparaat is te gebruiken op tal van verschillende soorten harde vloeren. Van een houten vloer tot een vloer met tegels. Bestel uw Hizero vloerreiniger eenvoudig via onze website.

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove