Blog

Welke oppervlakken reinigt de Hizero en welke niet?

Met de draadloze vloerreiniger van Hizero reinigt u verschillende soorten harde vloeren in een mum van tijd. U kunt de Hizero vloerreiniger in de basis gebruiken voor het dweilen, vegen en drogen van tegelvloeren, houten vloeren, vloeren van parket, laminaatvloeren, een vinyl vloer, een vloer van beton en een vloer van kurk. Het gebruik van de Hizero vloerreiniger is niet mogelijk bij zachte vloeren, denk hierbij aan vloerbedekking en een los tapijt. Kijk echter niet alleen naar het materiaal van de vloer, wanneer u voornemens bent de Hizero vloerreiniger te gaan gebruiken. Zo is het minstens zo belangrijk, dat de vloer relatief vlak is. Het verzekert u van een effectieve werking van onze vloerreiniger. We kunnen stellen dat de Hizero vloerreiniger te gebruiken is op iedere harde, waterbestendige vlakke vloer in huis of binnen uw bedrijfspand.

Hizero vloerreiniger op een vloer van hout of laminaat gebruiken

Wanneer u een houten vloer heeft of laminaat gebruikt als vloerbedekking, bent u mogelijk huiverig voor het gebruik van een dweil. Immers, het vocht wat bij het dweilen van de vloer vrijkomt zou de vloer aan kunnen tasten. Het uit zich in een bolle vloer, of in het ergste geval in houtrot. Bij het gebruik van de Hizero vloerreiniger hoeft u hier niet bang voor te zijn; het apparaat kan gebruikt worden op een vloer van hout of laminaat. Onze vloerreiniger gebruikt een minimale hoeveelheid water om de vloer te reinigen. Daar komt bij dat polymeerrol in de vloerreiniger van zichzelf erg zacht en absorberend werkt. Het vuil op de vloer wordt hierdoor eenvoudig weggenomen door de Hizero vloerreiniger. Blijft er toch wat vocht achter? In dat geval neemt de polymeerrol dit op, zodat de vloer vochtvrij is na het gebruik van de vloerreiniger. Overigens droogt de vloerreiniger de vloer niet volledig; het apparaat laat geen strepen of overtollig water op de vloer achter.

Gebruik de Hizero vloerreiniger door uw hele woning

Een van de voordelen van de Hizero vloerreiniger is de hoge accucapaciteit. De accu gaat circa zes minuten mee, waarna u deze opnieuw oplaadt in ongeveer vier uur. Aan deze accuduur heeft u voldoende om de vloeren in een grote woning te kunnen reinigen. Mogelijk moet het waterreservoir tussentijds worden bijgevuld. Dit is snel gedaan, door de handige reservoirs waarover de vloerreiniger beschikt. Het ene reservoir vult u met schoon water als u de harde vloer reinigt; het andere vangt het vuile water op. Zo weet u zeker dat de vloer gereinigd wordt met schoon water. U kunt met een gevuld reservoir circa 50 vierkante meter reinigen. Om het apparaat efficiënt mogelijk te laten functioneren is het belangrijk dat de ondergrond zo vlak mogelijk is.

Toepassing van de vloerreiniger op verschillende vloeren

Met de vloerreiniger van Hizero heeft u de mogelijkheid om de reeds genoemde, verschillende soorten harde vloeren te vegen, te dweilen en tot op zekere hoogte te drogen. Het apparaat heeft geen zuigkracht, wat het voordeel biedt dat deze veel minder geluid maakt dan bijvoorbeeld een stofzuiger. Ten opzichte van een dweil biedt de vloerreiniger het voordeel dat deze vloer ook droogt.

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove