Unieke resultaten met onze krachtigste vloerreiniger

Bent u al bekend met onze krachtige Hizero Cleaner? Dit product is een moderne versie van een stofzuiger en zwabber tezamen, welke u helpt de vloer schoon te houden. Een belangrijk verschil met deze klassieke apparaten is echter, dat de Hizero Cleaner geen stof of allergenen afgeeft. Het apparaat vangt ze op in een speciaal compartiment. Deze moderne, krachtige vloerreiniger kopen doet u eenvoudig via onze website. We leveren het product zo snel mogelijk bij u af, zodat u op korte termijn profiteert van een frisse, schone vloer! Benieuwd hoe de technologie van onze vloerreiniger werkt? Lees hier dan de blog.

Deze vloerreinger is de perfecte aanvulling voor uw huis. Het is gemakkelijk te gebruiken en zal uw leven gemakkelijker maken. U kunt elk type harde vloer schoonmaken met dit apparaat, inclusief hardhout en tegels.

Video afspelen over F803 Function (1)
vloerreiniger kopen

Vloerreiniger kopen die ontzettend veel kan

Deze vloerreiniger kopen biedt u het voordeel, dat verschillende functies met elkaar gecombineerd worden. De Hizero Cleaner helpt u bij het vegen, dweilen en zelfs drogen van een vloer. Het apparaat is bedoeld voor het gebruik op harde vloeren. Steeds meer Nederlanders kiezen voor PVC of bijvoorbeeld een gietvloer. Met deze vloerreiniger houdt u dergelijke vloeren eenvoudig vrij van vuil. Naast de diversiteit in functies van deze krachtige vloerreiniger, is het apparaat slim en ergonomisch ontworpen. Het apparaat ligt prettig in de hand en is licht van gewicht.

Voordelen van onze vloerreiniger kopen

Naast de reeds genoemde voordelen van onze vloerreiniger kopen, profiteert u van het feit dat ons apparaat geen zuiging kent. Dit betekent dat u niet langer gestoord wordt door een hard, vervelend geluid. Het apparaat garandeert u een geluidsniveau onder de 60 dB. Veel stofzuigers halen dit niet. Daarbij is het apparaat zelfreinigend, waardoor u deze zelf niet schoon hoeft te maken; de polymeerrol blijft fris. Niet onbelangrijk: met een volle accu kunt u het apparaat gedurende 60 minuten gebruiken. Vervolgens heeft u slechts vier uur nodig om de accu weer volledig op te laden.

Al met al is een vloerreiniger kopen een slimme aankoop voor iedereen die op zoek is naar een professionele en efficiënte manier om hun harde vloeren te reinigen.

Testimonials

Wat zeggen klanten

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove