Hizero vereerd met medaille op de prestigieuze US Edison Award

Hizero vereerd met medaille op de prestigieuze US Edison Award

Vloerreiniger Hizero kreeg een bronzen medaille in de categorie ‘vloeronderhoud’ op de prestigieuze Edison Awards, een jaarlijkse wedstrijd die nieuwe productontwikkeling, mensgericht ontwerp en innovatie honoreert.

Het Chinese merk Hizero kreeg vandaag een bronzen medaille op de Edison Awards voor zijn opmerkelijke bionische vloerreiniger Hizero 803, waarmee het een revolutie in de vloerreiniging aankondigt.
De Hizero 803, ontworpen om het leven makkelijker, werd door 3000 hooggeplaatste bedrijfsleiders, academici en innovatiedeskundigen geselecteerd voor ‘de beste van de beste’ onderscheiding.

‘Wij zijn trots om beloond te worden met een Edison Award omdat het niet iets is wat je kan kopen, maar moet verdienen door topkwaliteit in ontwerp en prestatie af te leveren’ zei Sam Li, eigenaar en CEO van Hizero.
Mr. Li zei dat het een opmerkelijke prestatie was om als nieuw merk in huishoudelijke schoonmaak deze bronzen Edison Award te winnen. Het Edison Award committee zegt dat deze award een kwaliteitslabel is dat klanten kan bereiken op een manier die niet te evenaren is door marketing en reclame.
Hizero kreeg de laatste jaren werldwijd lof voor zijn ‘state of the art’ snoerloze en opstaande bionische vloerreiniger. Het bedrijf ontwikkelde zijn eigen bionische ontwerp dat de gebruiker een veelzijdige toepassing geeft van vegen, dweilen, drogen en zelfrDus hij is van 12 toeinigen. Eerder was er al erkenning door een nominatie in 2019 voor de IHA Global Innovation Award.

CEO Sam Li vertelt dat de Hizero alles-in-één reiniger verschilt van de traditionele stofzuiger omdat het geen allergenen vrijgeeft. Dat maakt het een topkeuze voor mensen met een allergie of astma.
Bionische technologie probeert hedendaagse problemen op te lossen door de natuur na te bootsen. Bij de Hizero 803 resulteerde dat in het reduceren van lawaai en energieverbruik en in een grotere efficiëntie dan traditionele vloerreiniging.
‘Onze draadloze Hizero vloerreiniger gebruikt een unieke, gepatenteerde bionische technologie die letterlijk vloeistof, stof en andere deeltjes van de vloer oplikt en splitst in aparte houders, om een vlekkeloos propere vloer achter te laten’ zegt Sam Li.

Voor meer info, contacteer Dave Noble, Hizero Chief PR Officer at david.noble@hizero.com

Contact – Dave Noble, Press Contact – Head of Brand Communications & Media Relations.
dave@hizero.com

Word consulent

Ervaar het gemak van schoonmaken met de Hizero Cleaner. Start als Hizero consulent en bouw een carrière die past bij uw levensstijl. #EnjoyTheLove